Over deze site

   

Initiatief

De www.muisarm.nl site is een initiatief van Stichting RSI Nederland.

Stichting RSI Nederland wil o.a. met deze website een substantiƫle bijdrage leveren aan de informatieverstrekking over RSI, en daarmee helpen bij de preventie en de bestrijding van de muisarm.
 

Adverteren

U kunt de werkzaamheden van de Stichting ondersteunen.

Statistieken

Hier vindt u het overzicht van onze bezoekers. Minder recente statistieken zijn ook beschikbaar.

Copyright

Niets van deze site mag worden aangewend voor commerciële doeleinden of commerciële publicaties. Teksten mogen worden gebruikt voor non-profit doeleinden mits voorzien van duidelijke bronvermelding en met voorafgaande schriftelijke toestemming van Stichting RSI Nederland.

Aansprakelijkheid /
disclaimer

De Stichting RSI Nederland, de redactie van deze site en anderen die aan het tot stand komen van deze site meewerken of hebben gewerkt, kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor de juistheid van de informatie en de gevolgen van het gebruik van deze informatie, in welke hoedanigheid ook.

Informatie en produkten die door derden wordt aangeboden op deze site of op aan www.muisarm.nl gelinkte sites valt buiten de verantwoordelijkheid van Stichting RSI Nederland.

Publiceren op de site

De Stichting RSI Nederland biedt in een aantal gevallen de mogelijkheid aan instellingen, bedrijven en anderen om te publiceren op www.muisarm.nl.

Correctheid van de informatie, relevantie met betrekking tot de site en geschiktheid van de vorm waarin de informatie wordt aangeboden wegen mee bij de beoordeling of de aangeboden informatie wordt opgenomen.

De stichting behoudt het recht publicaties te weigeren, wijzigen of te verwijderen.

Adres

Stichting RSI Nederland
Tobias Asserlaan 431
1111 KD Diemen
  test met rss-feeds: